LLAMARINË E VALËZUAR

Llamarinat e valëzuara të disponueshme janë në gjendje që t’i përgjigjen çdo nevoje teknike për realizimin e veshjeve, mbulesave, dyshemeve të thata dhe të përbashkëta. Mund të zgjedhësh llamarinat e valëzuara prej çeliku, alumini. Llamarinat e valëzuara janë në përputhje me normativën BE dhe garantojnë parametra optimalë rezistence, kapaciteti mbajtës dhe lehtësi. Llamarinat, për mure dhe mbulesa, janë të disponueshme në çelik të zinkuar, çelik të zinkuar të lyër paraprakisht, inoks, alumin dhe lidhje, bakër. Llamarinat e valëzuara të disponueshme janë në gjendje që t’i përgjigjen çdo nevoje teknike për realizimin e veshjeve, mbulesave, dyshemeve të thata dhe të përbashkëta. Mund të zgjedhësh ndërmjet llamarinave të valëzuara prej çeliku, aluzink, alumin, magnelis dhe bakër, me një kampatë, dy ose më shumë kampata Të gjitha llamarinat e valëzuara janë në përputhje me normativën BE dhe garantojnë parametra optimalë rezistence, kapaciteti mbajtës dhe lehtësi.