EQUIP BAIE PARIS

EQUIP BAIE PARIS

Tashmë është mbyllur Panairi Equip Baie Paris dhe na është dhënë rasti të falenderojmë të gjithë ata që kanë vizituar Stendin tonë.

Jemi shumë të kënaqur për interesin e treguar për produktet tona dhe veçanërisht për risitë tona më të fundit të paraqitura më përpara.

Italpannelli konfirmohet lider sektori në rritje dhe inovacion të vazhdueshëm.

Jemi gjithmonë në dispozicion Tuaj për çdo informacion.

Takimi i rradhës me produktet Italpannelli do të jetë në OMC 2017 OFFSHORE MEDITERRANEAN CONFERENCE & EXHIBITION në Ravenna nga data 29 deri në 31 Mars 2017

Jemi në pavionin 2 stendi N37