OMEGA

OMEGA

Panel për mbulesë vetëmbajtëse me izolues prej shkume poliuretani, i karakterizuar nga një profil i valëzuar thelbësor që shërben specifikisht për zëvendësimin e mbulesave të vjetra prej amianti/çimento.

Descrizione

Panneli OMEGA për mbulesë vetëmbajtëse me izolues prej shkume poliuretani, i karakterizuar nga një profil i valëzuar thelbësor që shërben specifikisht për zëvendësimin e mbulesave të vjetra prej amianti/çimento. Gjeometria e jashtme e panelit, e rregullt dhe shumë harmonike, merr më shumë vlerë si nga tonalitetet e errëta ashtu edhe nga ngjyrat e ndezura.

6 valëzime, lartësia e valëzimit 50 mm, distanca e valëzimit 200 mm

Gjerësia e dobishme: 1.000 mm

Trashësitë (mm): 20-35-50-85

Scopri le caratteristiche

Prodotti correlati