Paneli mbulues AGROPANEL

Paneli mbulues AGROPANEL

Panel për mbulesë vetëmbajtës me izolues prej shkume poliuretani, i destinuar për mbulesat e ndërtesave bujqësore apo në mjedise agresive me një pjerrësi 7%.

Category

Descrizione

Italpannelli ka realizuar AGROPANEL, panelin sanduiç si mbulesë me shkumë poliuretani me karakteristika të veçanta, të aftë të zgjidhë problematikat tipike të ambienteve të destinuara për mbarështimin e kafshëve.

Agropanel është studiuar për mjediset më agresive me pjerrësi 7%, të paprekshme nga agjentët kimikë dhe bakterialë, rezistent ndaj kontaktit me ure dhe amoniak dhe ndaj emetimeve edhe me natyrë industriale. Karakteristikat e veçanta eskluzive të materialeve të panelit, pllaka e brendshme prej P.R.F.V. me ngjyrë të bardhë qumësht, e mbrojtur nga ana e dukshme me një shtresë rrëshirë dhe suporti i jashtëm prej çeliku apo alumini me lyerje paraprake të llojit me Poliestër, Super Poliestër, P.V.D.F., Granit HDX apo Magnelis Natyral, e bëjnë panelin unik dhe eskluziv.

Paneli Agropanel për mbulesë vetëmbajtës me izolues prej shkume poliuretani, i destinuar për mbulesat e ndërtesave bujqësore apo në mjedise agresive me një pjerrësi 7 %. Suporti i brendshëm prej rrëshire xhami të përforcuar, ngjyrë të bardhë, rezulton veçanërisht rezistent ndaj veprimit të substancave agresive të pranishme në mjediset zooteknike.

TRASHËSITË E PANELIT PËR MBULESË VETËMBAJTËS AGROPANEL

5 valëzime

Lartësia e valëzimit: 40 mm

Distanca e valëzimit: 250 mm

Gjerësia e dobishme: 1.000 mm

Trashësia (mm): 30 – 40 – 50 – 60 – 80 – 100

Për më shumë informacione, për rastet e përdorimit, gamën e ngjyrave, të konsultohen katalogët Italpannelli në faqen tonë të internetit.

Scopri le caratteristiche