ITALVOLTAICO

ITALVOLTAICO

Panel sanduiç vetëmbajtës me izolues me shkumë poliuretani.

Descrizione

Panel sanduiç ITALVOLTAICO vetëmbajtës me izolues me shkumë poliuretani. Sistemi është studiuar për instalimin e lehtë dhe harmonik të çdo moduli fotovoltaik.

Trashësitë (mm): 30-40-50-60-80-100-120

Gjerësia e dobishme (mm): nga modul paneli 623 në modul 1136

Scopri le caratteristiche

Prodotti correlati