Leader Nella produzione
Leader
në prodhimin e paneleve
Guarda il Video Corporate
Shikoni videon
Corporate
30 Anni di attività
30 vjet aktivitet
në nivelet maksimale në fushën e izolimit
previous arrowprevious arrow
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
next arrownext arrow

Grupi

Ndërmarrje Italiane e specializuar në prodhimin e paneleve
të koibentuar, izolues prej poliuretani dhe lesh shkëmbi për muret dhe
mbulesat, e paneleve për dyer seksionale, të përkulur, linjës së paneleve të koibentuar me efekt tjegull dhe të llamarinave të valëzuara.

Ndërmarrje Italiane e specializuar në prodhimin e paneleve të koibentuar, izolues prej poliuretani dhe lesh shkëmbi për muret dhe mbulesat, e paneleve për dyer seksionale, të përkulur, linjës së paneleve të koibentuar me efekt tjegull dhe të llamarinave të valëzuara.

Përpikmëri në
dorëzim

Jetëgjatësi në kohë

Gamë e gjerë produktesh
produktesh
Ndërtime civile dhe
industriale

PANELE PËR MUR ME FIKSIM JO TË DUKSHËM / ARKITEKTONIKË

LLAMARINË E VALËZUAR

Italdoor

Flagon

Agropanel

ZBULO TË GJITHA PRODUKTET

Raste përdorimi

PENTA 100 (CIVITANOVA MARCHE)
PENTA 100 (CASTELFIDARDO)
COPERTURA IN PENTA 40 (CATANIA)
LOGISTICA ALIMENTARE (CATANIA)
PENTA R6 (LATINA)
SUPER TOP ONDULATO (UMBRIA)
PENTA FLAGON (MALTA)
PENTA R6 (TOSCANA)
PENTA R6 (SICILIA)
SUPER TOP ONDULATO (FAVIGNANA)
SUPER TOP ONDULATO (TRENTINO ALTO ADIGE)
ITALCOPPO (PIEMONTE)
MEC (MERKUR)
ITALCOPPO (RUTALI)
AGROPANEL (SEWERIT)
ITALCOPPO (BORGIA)
ITALCOPPO (MONSELICE)
ITALCOPPO (BORMET)
SUPER TOP ONDULATO (ASCOLI)
PENTA (BARACLIT)
SUPER TOP PIANO (FAVIGNANA)
AGROPANEL (PEDERCINI)
PENTA (SLOVENIA)
PENTA/PENTA R6 (ITALPANNELLI)
PENTA (ISRAELE)
PENTA (UMBRIA)
PENTA (TRENTINO ALTO ADIGE)
MONO PENTA (SLOVENIA)
AGROPANEL (VENETO)
AGROPANEL (BOSNIA)
PENTA – MEC (NORVEGIA)
OMEGA (OLANDA)
ITALCOPPO (MARCHE)
OMEGA (OLANDA)
ITALCOPPO/MEC (MARCHE)
MEC (SICILIA)
ITALCOPPO (SLOVENIA)
ITP MONO 28-1012 (MARCHE)
ITP H28 (TRENTINO ALTO ADIGE)
PENTA (TOSCANA)
PENTA W. (ALGERIA)
SUPER TOP ONDULATO (ITALPANNELLI)
MEC W. (ALGERIA)
SUPER TOP / SUPER TOP ONDULATO (SICILIA)
SUPER TOP (SLOVENIA)
SUPER TOP (BOSNIA)
SUPER TOP WA (VENETO)
SUPER TOP (PIEMONTE)
ITP MONO 28-1012 (MARCHE)
SUPER TOP (BOSNIA)
PENTA R6 (TOSCANA)
SUPER TOP ONDULATO (TRENTINO ALTO ADIGE)
PENTA R6 (CAMPANIA)
TOP (VENETO)
ITP MONO28/1012 (LAZIO)
TOP (VENETO)
SUPER TOP (ROMANIA)
ITALARDESIA
SUPER TOP ONDULATO (TRENTINO ALTO ADIGE)

Shihni të gjitha rastet e përdorimit

videoja jonë

e korporatës

Buletinet

Jeni të interesuar për produktet Italpannelli?
Abonohuni në buletinin tonë, do të jeni gjithmonë të përditësuar për lajmet dhe
ngjarjet.