News

Kërkimi dhe inovacioni janë pjesë përbërëse e punës sonë. Nga kjo vetëdije zë fill Italdoor EI, një produkt i ri i kategorisë Italdoor, paneli i ri sanduiç Italpannelli për dyert seksionale të garazheve për përdorim rezidencial. Karakterizohet nga performanca e lartë dhe efikasiteti i maksimizuar edhe falë dy suporteve të tij metalikë me izolues prej shkume poliuretani të fortë me densitet të lartë.
4 – 8 Nëntor 2019 Italpannelli në Batimat – Le Salon International de la Construction në Paris, Ekspozita kryesore e Ndërtimit në botë dhe vitrina më e madhe në botë për aparaturat e ndërtimit, për materialet dhe shërbimet. Temat kryesore të panairit janë: – Materiali për çatitë – Izolimi – Dyer dhe
Vizito stendin tonë në Qendrën e Panaireve të Kremonës, Pavjoni 2 stendi B135.
Italpannelli në The Big 5 Construct Katar, parairi që mbledh profesionistët e sektorit të ndërtimit për të paraqitur dhe krahasuar produktet e reja dhe ekzistuese, dhe për të ofruar mundësi për të përmirësuar karrierat nëpërmjet seminareve të çertifikuar CPD. Vizito stendin nga data 23 deri në 25 shtator | Stendi 2G71.
Do të jemi të pranishëm në Panairin e 75° Teknik Ndërkombëtar në program nga data 23 deri në 28 Shtator 2019 në qytetin Plovdiv, Bullgari. Mund të na gjeni në pavjonin 6 stendi 6E1 Për më shumë informacione: http://tech.fair.bg/index-en.html
Nga data 18 deri në 21 qershor, do të jemi të pranishëm në panairin Project Lebanon, Salloni i 24° Ndërkombëtar për materialet dhe pajisjet e ndërtimit për Libanin dhe Lindjen e Mesme që mbledh liderët e sektorit nga e gjithë bota. Mund të na gjeni në Hollin 1 Standi B22 – Pavjoni italian Në edicionin e shkuar, panairi ka
Dach und Holz 2018 – Panairi për ndërtime prej druri, punime, çati dhe mure.
27 Shkurt – 3 Mars >>> R+T Shtutgart R+T është një pikë takimi për sektorin, një barometër për tendecat dhe një platformë inovacioni. Ne jemi duke ju pritur!
Falenderojmë të gjithë klientët tanë që na kanë vizituar, ata me të cilët kemi konsoliduar marrëdhëniet dhe të gjithë klientët e rinj të shumtë. Një sukses i madh këtë vit!
Takohu me Italpannelli në eventin Batimat 2017 Holli 6 – Stendi P96
Italpannelli është njohur për bësueshmërinë maksimale tregtare.
Takohu me Italpannelli në eventin: Project Qatar 2017, Ekspozita e 14° Ndërkombëtare për Materialet e Ndërtimit & Teknologjinë e Ndërtimit. 08– 11 Maj 2017 Qendra e Ekspozitave& Kuvendeve Doha (DECC) Paul Horn Hall (Holli 10), Stendi: 10D11
Panel sanduiç ITALARDESIA është ideal për ndërtimet civile me karakteristikat e mëposhtme: 1) Panel me gjerësi të dobishme 1 metër, gjatësia sipas porosisë (të shumtë 200 mm); 2) Llamarina e jashtme e panelit paraqet një përkulje transversale dhe gjatësore për të simuluar pllakat drejtkëndore ARDESIA (200 gjatësi x 125 mm gjerësi), në afërsi të xhuntos në anën mashkull është e pranishme një profil që ka si funksion të ndërpresë derdhjen.
Takohu me ITALPANNELLI në eventin: EXPO EDILE 21.22.23 PRILL 2017 PRANË QENDRËS SË PANAIREVE NË MACERATA
Takohu me ITALPANNELLI në eventin: EXPO EDILE 21.22.23 PRILL 2017 PRANË QENDRËS SË PANAIREVE NË MACERATA
ITALPANNELLI: Panairi i Ndërtimit në Shkup, Materialet e Ndërtimit dhe Mekanizimi i Materialeve REALEXPO – International Real Estate Exhibition 28.02.17 – 04.03.2017 Ngjarje biznesi shumë thelbësore dhe e specializuar e degës së ndërtimit dhe arkitekturës në Republikën e Maqedonisë dhe rajon.
Me më shumë se 100 milionë m2 produktesh, Italpannelli konfirmohet grupi lider në prodhimin e paneleve sanduiç.
Italpannelli zgjerohet në Gjermani. Jemi duke ndërtuar një stabiliment të ri modern në Föhren.
Tashmë është mbyllur Panairi Equip Baie Paris dhe na është dhënë rasti të falenderojmë të gjithë ata që kanë vizituar Stendin tonë. Jemi shumë të kënaqur për interesin e treguar për produktet tona dhe veçanërisht për risitë tona më të fundit të paraqitura më përpara. Italpannelli konfirmohet lider sektori në rritje dhe inovacion të vazhdueshëm. Jemi gjithmonë
Takohu me Italpannelli në eventin: OMC 2017 OFFSHORE MEDITERRANEAN CONFERENCE & EXHIBITION në Ravena nga data 29 deri në datën 31 Mars 2017 Jemi në pavjonin 2 stendi N37
Llamarinë e valëzuar profil 28 e veshur me 1 cm poliuretan të zhveshur. Ky produkt, në krahasim me llamarinën e thjeshtë të valëzuar, ka një izolim më të mirë akustik, një ulje të fenomenit të kondensimit, një rezistencë më të madhe ndaj breshërit, mundësi për të krijuar çati të ngrohtë dhe të ventiluar dhe një rezistencë më të madhe ndaj shkeljes Paneli mund të pajiset me të dyja
Ka përfunduar dje Panairi Project Qatar 2016 në Qendrën e Ekspozitave & Kuvendeve Doha. Për Italpannelli-n, lider në inovacion dhe cilësi ka qenë një sukses i vërtetë. Është prezantuar e gjithë gama e produkteve që ka ngjallur një interes dhe kuriozitet të madh nga ana e operatorëve të sektorit. Faktikisht të shumtë kanë qenë vizitorët
Takohu me ITALPANNELLI në eventin: Project Qatar 2016, Ekspozita e 13° Ndërkombëtare e Materialeve të Ndërtimit & Teknologjisë së Ndërtimit. 9 – 12 Maj 2016 Qendra e Ekspozitave & Kuvendeve (DECC)
Takohu me ITALPANNELLI në eventin: EQUIPBAIE ET METAL EXPO 2016 E MARTË 15 – E PREMTE 18 NËNTOR 2016 PARIS PORTE DE VERSAILLES HOLLI 1 STENDI T12
27 Shkurt – 03 Mars 2018 Panairi kryesor tregtar në botë për grilat, dyert/portat dhe sistemet e mbrojtjes nga dielli.
Paneli për mbulesa vetëmbajtëse me izolues me shkumë poliuretani, i destinuar për mbulesat e ndërtesave industriale dhe tregtare. Lartësia e valëzimit të panelit, përveç se garanton shërbime mekanike të larta, lejon që të ulet pjerrësia e mbulesës deri në 5%, në kushte normale përdorimi. 4 valëzime, lartësia e valëzimit 106 mm, distanca e valëzimit 333 mm
Takohu me ITALPANNELLI në eventin: NDËRTO Edil Levante – SITEP ÇATI & MURE Veshje, mbulesa, koibentime Bari Kryeqyteti i Mesdheut … Bari 16-18 prill 2015 Orari i hapjes nga ora 9:30 deri në orën 18:00 Stendi 285-304 korsia B
Takohu me ITALPANNELLI në eventin: THE BIG 5 ! QENDRA TREGTARE BOTËRORE DUBAI 23 – 26 NËNTOR 2015… STENDI 6 A 257
Kur planifikon axhendën tënde, shëno datat nga 24 deri në 28 Shkurt për një vizitë në stendin Italpannelli C 11 Holli 4 në R + T 2015 në Shtutgart, Gjermani. Ky panair njihet si Panairi Ndërkombëtar i Portës së Europës, prandaj nuk mund të mungosh!!!