RISI

RISI

Sigurisht një panel sanduiç që do të kënaqë të gjithë ata që duan të pajisin strukturën e tyre me një prekje rustike që mund të ofrojë vetëm druri.
Një panel që simulon në mënyrë perfekte gurin, i projektuar me kujdes dhe me një efekt të paparë viziv.