Italpannelli prezanton TALDOOR EI

Italpannelli prezanton TALDOOR EI

Kërkimi dhe inovacioni janë pjesë përbërëse e punës sonë.
Nga kjo vetëdije zë fill Italdoor EI, një produkt i ri i kategorisë Italdoor, paneli i ri sanduiç Italpannelli për dyert seksionale të garazheve për përdorim rezidencial.
Karakterizohet nga performanca e lartë dhe efikasiteti i maksimizuar edhe falë dy suporteve të tij metalikë me izolues prej shkume poliuretani të fortë me densitet të lartë.
Paneli EI ka një gjeometri kundër-dëmtimit domethënë të tillë që të evitojë shtypjen e gishtave në fazën e mbylljes. Dallohet për karakteristikat e mëposhtme:

  1. guarnicion që zëvendësohet
  2. i disponueshëm në dy versione: xhunto me shkallë dhe xhunto me shkallë të lirë
  3. me një strukturë: pjesa e brendshme dhe e jashtme e panelit janë të lidhura në mënyrë që të rritet fortësia dhe stabiliteti i përmasave të panelit

Zbulo të gjitha karakteristikat teknike në ITALDOOR EI