Italpannelli në Batimat 2019 në Paris

Italpannelli në Batimat 2019 në Paris

4 – 8 Nëntor 2019 Italpannelli në Batimat – Le Salon International de la Construction në Paris, Ekspozita kryesore e Ndërtimit në botë dhe vitrina më e madhe në botë për aparaturat e ndërtimit, për materialet dhe shërbimet. Temat kryesore të panairit janë:
– Materiali për çatitë
– Izolimi
– Dyer dhe Dritare
– IT dhe Sektorët e Ndërtimit Inteligjent.
Vizito stendin tonë, Holli 6 Stendi J078.