PROJECT QATAR 2016

PROJECT QATAR 2016

Ka përfunduar dje Panairi Project Qatar 2016 në Qendrën e Ekspozitave & Kuvendeve Doha.
Për Italpannelli-n, lider në inovacion dhe cilësi ka qenë një sukses i vërtetë.
Është prezantuar e gjithë gama e produkteve që ka ngjallur një interes dhe kuriozitet të madh nga ana e operatorëve të sektorit.
Faktikisht të shumtë kanë qenë vizitorët që kanë shkuar tek stendi.
Ndërmarrja falenderon të gjithë klientët dhe partnerët.
Made in Italy.