ITALCOPPO ECO – RISI’ 2016/2017

ITALCOPPO ECO – RISI’ 2016/2017

Llamarinë e valëzuar profil Italcoppo e veshur me 1,5 cm poliuretan të zhveshur. Ky produkt, në krahasim me llamarinën e thjeshtë të valëzuar, ka një izolim më të mirë akustik, një ulje të fenomenit të kondensimit, një rezistencë më të madhe ndaj breshërit, mundësi për të krijuar çati të ngrohtë dhe të ventiluar dhe një rezistencë më të madhe ndaj shkeljes Për më shumë informacion na kontaktoni në 0861.72021