ITALPANNELLI NË PROJECT LEBANON – PANAIRI NGA DATA 18 DERI NË 21 QERSHOR 2019

ITALPANNELLI NË PROJECT LEBANON – PANAIRI NGA DATA 18 DERI NË 21 QERSHOR 2019

Nga data 18 deri në 21 qershor, do të jemi të pranishëm në panairin Project Lebanon, Salloni i 24° Ndërkombëtar për materialet dhe pajisjet e ndërtimit për Libanin dhe Lindjen e Mesme që mbledh liderët e sektorit nga e gjithë bota.

Mund të na gjeni në Hollin 1 Standi B22 – Pavjoni italian

Në edicionin e shkuar, panairi ka numëruar më shumë se 400 ekspozues nga 17 vende të botës. Janë paraqitur produktet dhe shërbimet për rreth 15 mijë vizitorë. Eventi ofron mundësinë e krijimit të një rrjeti me publikun me cilësi të lartë për të krijuar mundësi të reja biznesi.