PANAIRI I NDËRTIMIT SHKUP

PANAIRI I NDËRTIMIT SHKUP

ITALPANNELLI :

Panairi i Ndërtimit në Shkup, Materialet e Ndërtimit dhe Mekanizimi i Materialeve
REALEXPO – International Real Estate Exhibition

28.02.17 – 04.03.2017

Ngjarje biznesi shumë thelbësore dhe e specializuar e degës së ndërtimit dhe arkitekturës në Republikën e Maqedonisë dhe rajon.