PENTA FLAGON

PENTA FLAGON

Panel për mbulesë vetëmbajtëse me izolues prej shkume poliuretani, i destinuar si mbulesë industriale dhe tregtare të sheshta apo me pjerrësi të ulët.

Category

Descrizione

Paneli penta flagon për mbulesë vetëmbajtëse me izolues prej shkume poliuretani, i destinuar si mbulesë industriale dhe tregtare të sheshta apo me pjerrësi të ulët. Paneli me llamarinë të dyfishtë paraqet një membranë sintetike prej pvc ose poliolefine të ngjitur, në anën e sheshtë me shufra. Në kantier është e mjaftueshme që të bëhet saldimi në të nxehtë për të patur një mbulesë të papërshkueshme me karakteristika optimale mekanike dhe izolim termik. Saldimet bëhen nga personel i specializuar. Saldimet bëhen nga personel i specializuar.

5 valëzime, lartësia e valëzimit 40 mm, distanca e valëzimit 250 mm

Ana e jashtme me shufra: suport çeliku me shufra me membranën sintetike pvc të ngjitur ose poliolefinë.

Ana e brendshme e valëzuar: suport çeliku

Gjerësia e dobishme: 1.000 mm

Trashësitë (mm): 40-50-60-80-100-120-150-200-240

Zbulo karakteristikat

Scopri le caratteristiche

Prodotti correlati

No data was found