ITP MONO28 – 1012

ITP MONO28 – 1012

Llamarinë e valëzuar profil 28 e veshur me 1 cm poliuretan të zhveshur.

Descrizione

Llamarinë e valëzuar profil 28 e veshur me 1 cm poliuretan të zhveshur Ky produkt, në krahasim me llamarinën e thjeshtë të valëzuar, ka një izolim më të mirë akustik, një ulje të fenomenit të kondensimit, një rezistencë më të madhe ndaj breshërit, mundësi për të krijuar çati të ngrohtë dhe të ventiluar dhe një rezistencë më të madhe ndaj shkeljes Paneli mund të furnizohet si me poliuretan të zhveshur (standart) ashtu edhe me poliuretan të veshur me alumin centesimal ngjyrë neutrale ose ngjyrë të bardhë (sipas kërkesës).

9 valëzime, lartësia e valëzimeve 28 mm, distanca e valëzimit 112 mm

Gjerësia e dobishme: 896 mm

Gjerësia e faturimit: 1012 mm

Scopri le caratteristiche

Prodotti correlati

No data was found