MONO MEGA 106 FLAGON

MONO MEGA 106 FLAGON

Panel për mbulesë vetëmbajtëse me izolues prej shkume poliuretani, i destinuar si mbulesë industriale dhe tregtare të sheshta apo me pjerrësi të ulët.

Category

Descrizione

Paneli për mbulim Mono Mega Flagon vetëmbajtës me izolues me shkumë poliuretani, i destinuar për mbulimet industriale dhe tregtare të sheshta apo me pjerrësi të ulët. . Paneli me një llamarinë paraqet në anën e sheshtë një membranë sintetike prej pvc ose poliolefine. Në kantier është e mjaftueshme që të bëhet saldimi në të nxehtë për të patur një mbulesë të papërshkueshme me karakteristika optimale mekanike dhe izolim termik.

Saldimet bëhen nga personel i specializuar.

4 valëzime, lartësia e valëzimit 106 mm, distanca e valëzimit 333 mm

Ana e jashtme: membranë sintetike pvc ose poliolefinë.

Ana e brendshme e valëzuar: suport çeliku

Gjerësia e dobishme: 1.000 mm

Trashësitë (mm): 50-60-80-100-120-150

Scopri le caratteristiche

Prodotti correlati