PANELE POLIURETANI PËR MURE BOX

PANELE POLIURETANI PËR MURE BOX

Panel për mur vetëmbajtës me izolues prej shkume poliuretani.

Descrizione

BOX – panele poliuretani për mure

Box është një panel për mure vetëmbajtës me izolues prej shkume poliuretani dhe me fiksim të dukshëm. Paneli sanduiç për mur Box përdoret në parafabrikatet e lehta me mundësi vendosje orizontalisht ose vertikalisht. Box është i disponueshëm në dy lloje profili: me shufra dhe i lëmuar.

 

TRASHËSITË E DISPONUESHME PËR PANELIN E KOIBENTUAR PREJ PALIURETANI BOX

Gjerësia e dobishme: 1.000 mm

Trashësitë (mm): 30 – 35 – 40 – 50 – 60 – 80 – 100 – 120

 

KARAKTERISTIKAT E PANELIT PËR MURE BOX

  • IZOLIM ME POLIURETAN
  • FIKSIM I DUKSHËM
  • LLOJE TË NDRYSHME PROFILESH: ME SHUFRA / I LËMUAR
  • PANEL SANDUIÇ PËR MURE
  • MUNDËSI VENDOSJE HORIZONTALISHT OSE VERTIKALISHT

Scopri le caratteristiche