MEC

MEC

Panel për mur vetëmbajtës me izolues prej shkume poliuretani.

Descrizione

MEC – panel izolues poliuretani për mur

MEC është një panel izolues për mur vetëmbajtës me izolues me shkumë poliuretani dhe sistem montimi të dukshëm. Xhuntoja me pincë e bën mbylljen e panelit veçanërisht të pëlqyeshme, pa dalje ajri dhe rezistent. Paneli sanduiç MEC për mur është i destinuar për ndërtimin industrial dhe tregtar me mundësi të vendosjes horizontalisht ose vertikalisht. MEC është i disponueshëm në lloje të ndryshme profilesh: me shufra, special dhe i lëmuar

TRASHËSI TË DISPONUESHME PËR PANELI E KOIBENTUAT PREJ POLIURETANI MEC

Gjerësia e dobishme: 1.000 mm

Trashësitë (mm): 25 – 30 – 35 – 40 – 50 – 60 – 80 – 100 – 120 – 150

 

KARAKTERISTIKAT E PANELIT PËR MUR MEC

  • PANEL SANDUIÇ PËR MURE
  • MUNDËSI VENDOSJE HORIZONTALISHT OSE VERTIKALISHT
  • FIKSIM I DUKSHËM
  • IZOLIM ME POLIURETAN
  • I DISPONUESHËM NË LLOJE TË NDRYSHME PROFILESH: SHUFRA/ SPECIAL/I LËMUAR

Scopri le caratteristiche