Panneli JUMBO

Panneli JUMBO

Panel për mure vetëmbajtës me izolues prej shkume poliuretani i destinuar që të përdoret në magazinat frigoriferike me temperaturë të ulët.

Descrizione

Italpannelli ju prezanton panelin JUMBO për mure vetëmbajtës me izolues prej shkume poliuretani i destinuar që të përdoret në magazinat frigoriferike me temperaturë të ulët.

JUMBO është një panel për mure vetëmbajtës me izolues prej shkume poliuretani i destinuar që të përdoret në magazinat frigoriferike, në mjedise me temperaturë të kontrolluar dhe në sallat e përpunimit. Mundësi për vendosje horizontalisht ose vertikalisht. Paneli sanduiç Jumbo është i kompletuar me aksesorë (xhunto, pinca, shufra, vida guarnicione vetëngjitëse) për realizimin në kantier të xhuntos që duhet të shkumohet në mënyrën e duhur që të evitohen urat termike. Jumbo është i disponueshëm në dy lloje profili: me shufra dhe i lëmuar.

Paneli sanduiç Jumbo është i kompletuar me aksesorë (xhunto, pinca, shufra, vida guarnicione vetëngjitëse) për realizimin në kantier të xhuntos që duhet të shkumohet në mënyrën e duhur që të evitohen urat termike.

TRASHËSITË E DISPONUESHME PËR PANELIN E KOIBENTUAR PREJ POLIURETANI JUMBO

Karakteristikat:

Profili: Më shufra/I lëmuar

Gjerësia e dobishme: 1.225 mm

Trashësitë (mm): 100-120-150-180-200-220-240

KARAKTERISTIKAT E PANELIT PËR MURE JUMBO

  • SHKALLË E LARTË IZOLIMI
  • IZOLIM ME POLIURETAN
  • LLOJE TË NDRYSHME PROFILI
  • VENDOSJE HORIZONTALISHT OSE VERTIKALISHT

 

Për informacione të tjera, raste përdorimi, gamën e ngjyrave, të konsultohen katalogët Italpannelli të pranishme në faqen tonë të internetit.

Scopri le caratteristiche