PANELI TER

PANELI TER

Paneli për mbulesa vetëmbajtëse me izolues me shkumë poliuretani, i destinuar për mbulesat e ndërtesave industriale, tregtare dhe civile, me një pjerrësi minimale 7 %.

Descrizione

TER është një panel poliuretani për mbulesa me 3 valëzime i koibentuar, i destinuar për mbulesat e ndërtesave industriale, tregtare dhe civile, me një pjerrësi minimale 7%.

TRASHËSITË E DISPONUESHME PËR PANELIN METALIK TË KOIBENTUAR PËR MBULESA TER :

3 valëzime, lartësia e valëzimit 40 mm, distanca e valëzimit 500 mm.

Gjerësia e dobishme: 1.000 mm

Trashësitë (mm): 30-40-50-60-80-100-120-150

KARAKTERISTIKAT E PANELIT PËR MBULESË TER :

  • NIVELE TË LARTA TË IZOLIMIT TERMIK
  • IZOLIM ME POLIURETAN
  • PANEL SANDUIÇ PËR MBULESA

Scopri le caratteristiche