Suport për impiant fotovoltaik SISTEM ITP

Suport për impiant fotovoltaik SISTEM ITP

kit prej alumini i studiuar posaçërisht për montimin e moduleve fotovoltaikë për tipologjitë standarte të paneleve të drejtë dhe të përkulur Italpannelli.

Descrizione

SISTEM ITP suport për impiantin fotovoltaik, kit prej alumini i studiuar posaçërisht për montimin e moduleve fotovoltaikë për tipologjitë standarte të paneleve të drejtë dhe të përkulur Italpannelli.

Kiti përfshin: Llamarinë e valëzuar Voltaike, Mbërthesa në fillim dhe në fund, mbërthesa në qendër, dado mbajtëse, guarnicion poshtë valëzimit dhe vida me kokë cilindrike për mbajtjen e mbërthesave.‎

Scopri le caratteristiche