PENTA R6

PENTA R6

Panel i përkulur rreze 6 metra vetëmbajtës me izolues prej shkume poliuretani i destinuar për mbulesat në trarë gjatësorë ndërmjet mureve apo “Y” parafabrikate.

Descrizione

Panel i përkulur rreze 6 metra vetëmbajtës me izolues prej shkume poliuretani i destinuar për mbulesat në trarë gjatësorë ndërmjet mureve apo “Y” parafabrikate. Falë lehtësisë dhe shërbimeve të saj të larta mekanike, paneli mundëson që të maksimizohet distanca e trarëve parafabrikate.

5 valëzime, lartësia e valëzimit 40 mm, distanca e valëzimit 250 mm

Rrezja e përkuljes: 6,00 m

Gjerësia e dobishme: 1.000 mm

Trashësitë (mm): 40-50-60-80-100

Scopri le caratteristiche

Prodotti correlati

No data was found