PANEL PËR MBULESË PENTA

PANEL PËR MBULESË PENTA

Paneli për mbulesa vetëmbajtëse me izolues me shkumë poliuretani, i destinuar për mbulesat e ndërtesave industriale, tregtare dhe civile, me një pjerrësi minimale 7 %.

Descrizione

Penta është një panel izolues sanduiç vetëmbajtës i realizuar me një shtresë izoluese prej shkume poliuretani që gjendet ndërmjet dy veshjeve prej llamarine metalike me profil të valëzuar me 5 valëzime. Panel metalik i koibentuar për mbulesë i destinuar për mbulesat e ndërtesave industriale, tregtare dhe civile, me një pjerrësi minimale 7%. Zgjidhje e parashikuar për realizimin e ndërtesave të reja apo për ribërjen e mbulesës.

TRASHËSITË E DISPONUESHME PËR PANELIN E KOIBENTUAR PREJ POLIURETANI PENTA:

Trashësitë (mm) : 30 – 40 – 50 – 60 – 80 – 100 -120 150

Lartësia e valëzimit: 40 mm.

Distanca e valëzimit: 250 mm

Gjerësia e dobishme: 1.000 mm

KARAKTERISTIKAT E PANELIT PËR MBULESË PENTA

  • NIVELE TË LARTA TË IZOLIMIT TERMIK
  • IZOLUES PREJ SHKUME POLIURETANI
  • PANEL SANDUIÇ PËR MBULESA
  • FIKSIM I DUKSHËM

Scopri le caratteristiche