PANELI MONO PENTA FALDA

PANELI MONO PENTA FALDA

Paneli për mbulesa me një llamarinë vetëmbajtëse me izolues me shkumë poliuretani, i destinuar për mbulesat e ndërtesave industriale, me një pjerrësi minimale 7 %.

Descrizione

MONO PENTA FALDA është një panel për mbulesa me një llamarinë vetëmbajtëse i realizuar me izolues me shkumë poliuretani, i destinuar për mbulesat e ndërtesave industriale, me një pjerrësi minimale 7%. Paneli përbëhet në pjesën e jashtme nga një suport çeliku dhe në pjesën e brendshme nga alumin centezimal. Suporti prej alumini centezimal mund të jetë si me ngjyrë alumini (standarte) ashtu edhe të bardhë (me kërkesë).

TRASHËSITË E DISPONUESHME PËR PANELIN E KOIBENTUAR PREJ POLIURETANI MONO PENTA FALDA

5 valëzime, lartësia e valëzimit 40 mm, distanca e valëzimit 250 mm.

Gjerësia e dobishme: 1.000 mm

Trashësitë (mm) : 20 – 30 – 40 – 50 – 60 – 80 – 100

KARAKTERISTIKAT E PANELIT PËR MBULESË MONO PENTA FALDA

  • NIVELE TË LARTA TË IZOLIMIT TERMIK
  • IZOLIM ME POLIURETAN
  • PANEL SANDUIÇ PËR MBULESA

Scopri le caratteristiche

Prodotti correlati