PANELI MONO MEGA106 FALDA

PANELI MONO MEGA106 FALDA

Paneli për mbulesa me një llamarinë vetëmbajtëse me izolues me shkumë poliuretani, i destinuar për mbulesat e ndërtesave industriale dhe tregtare.

Descrizione

MONO MEGA106 është një panel për mbulesa me një llamarinë vetëmbajtëse me izolues me shkumë poliuretani, i destinuar për mbulesat e ndërtesave industriale dhe tregtare. Llamarina e jashtme me profil me 4 valëzime, lartësia e valëzimit të panelit, përveç se garanton shërbime të larta mekanike, jep mundësi që në kushte normale përdorimi të ulet pjerrësia e mbulesës deri në 5%. Paneli përbëhet në pjesën e jashtme nga një suport çeliku dhe në pjesën e brendshme nga alumin centezimal. Suporti prej alumini centezimal mund të jetë si me ngjyrë alumini (standarte) ashtu edhe të bardhë (me kërkesë).

TRASHËSITË E DISPONUESHME PËR PANELIN E KOIBENTUAR PREJ POLIURETANI MONO MEGA106 FALDA:

Trashësitë (mm): 50 – 80 – 100 – 120 – 150

Lartësia e valëzimit: 106 mm.

Distanca e valëzimit: 333 mm.

Gjerësia e dobishme: 1.000 mm.

Scopri le caratteristiche