MONO MEGA106 DECK

MONO MEGA106 DECK

Panel vetëmbajtës me një llamarinë me izolues prej shkume poliuretani i destinuar si mbulesë me pjerrësi të ulët.

Descrizione

Mono Mega 106 Deck është një panel vetëmbajtës me një llamarinë me izolues prej shkume poliuretani i destinuar si mbulesë me pjerrësi të ulët.

Paneli përbëhet në pjesën e brendshme nga një suport i valëzuar prej çeliku dhe në pjesën e jashtme nga një shtresë prej karton-leshi bituminoze.

Paneli, i montuar me valëzimet në drejtimin poshtë, duhet të bëhet i papërshkueshëm në vepër me një veshje bituminoze. Lartësia e valëzimit nga 106 mm i mundëson panelit që të ketë një rezistencë të lartë mekanike.

4 valëzime, lartësia e valëzimit 106 mm, distanca e valëzimit 333 mm

Gjerësia e dobishme: 1.000 mm

Trashësitë (mm): 50-80-100-120-150

Scopri le caratteristiche