MONO PENTA DECK

MONO PENTA DECK

Panel për mbulesa vetëmbajtës me një llamarinë me izolues prej shkume poliuretani i destinuar si mbulesë me pjerrësi të ulët.

Descrizione

Mono Penta Deck është një panel për mbulesa vetëmbajtës me një llamarinë me izolues prej shkume poliuretani i destinuar si mbulesë me pjerrësi të ulët. Paneli përbëhet në pjesën e brendshme nga një suport i valëzuar prej çeliku dhe në pjesën e jashtme nga një shtresë prej karton-leshi bituminoze. Paneli, i montuar me valëzimet në drejtimin poshtë, duhet të bëhet i papërshkueshëm në vepër me një veshje bituminoze.

5 valëzime, lartësia e valëzimit 40 mm, distanca e valëzimit 250 mm

Gjerësia e dobishme: 1.000 mm

Trashësitë (mm): 20-30-40-50-60-80-100

Scopri le caratteristiche