PENTA W. FLAGON

PENTA W. FLAGON

Panel për mbulesë vetëmbajtëse me izolues prej lesh shkëmbi, i destinuar si mbulesë industriale dhe tregtare të sheshta apo me pjerrësi të ulët.

Category

Descrizione

Paneli penta w.flagon për mbulesë vetëmbajtëse me izolues prej lesh shkëmbi, i destinuar si mbulesë industriale dhe tregtare të sheshta apo me pjerrësi të ulët. Paneli me llamarinë të dyfishtë paraqet një membranë sintetike prej pvc ose poliolefine të ngjitur. Në kantier është e mjaftueshme që të bëhet saldimi në të nxehtë për të patur një mbulesë të papërshkueshme.

Saldimet bëhen nga personel i specializuar.

5 valëzime, lartësia e valëzimit 40 mm, distanca e valëzimit 250 mm

Ana e jashtme me shufra: suport çeliku me shufra me membranën sintetike pvc të ngjitur ose poliolefinë.

Ana e brendshme e valëzuar: suport çeliku

Gjerësia e dobishme: 1.000 mm

Trashësitë (mm): 50-60-80-100-120-150-200

Scopri le caratteristiche