SUPER TOP I VALËZUAR

SUPER TOP I VALËZUAR

Panel për mur vetëmbajtës me izolues prej shkume poliuretani.

Descrizione

Panel super top i valëzuar për mur vetëmbajtës me izolues prej shkume poliuretani. Paneli, me fiksim jo të dukshëm, është i destinuar për ndërtimet industriale dhe tregtare dhe me formën e tij të valëzuar i jep murit një efekt estetik veçanërisht tërheqës. Paneli mund të montohet si horizontalisht ashtu edhe vertikalisht.

8 valëzime, lartësia e valëzimit 24 mm, distanza e valëzimit 125 mm

Gjerësia e dobishme: 1.000 mm

Trashësitë (mm): 66-86-106-126

Trashësia e panelit llogaritet në pjesën e jashtme të valës.

Scopri le caratteristiche