ITAL TOP

ITAL TOP

Panel për mur vetëmbajtës me izolues prej shkume poliuretani.

Descrizione

Paneli ITAL TOP për mur mbajtës me izolues me shkumë poliuretani. Paneli me fiksim jo të dukshëm, është i detinuar për ndërtimet industriale dhe tregtare si për montim vertikal ashtu edhe për montim horizontal.

Profil i jashtëm: Special/me shufra/i lëmuar

Gjerësia e dobishme: 1.000 mm

Trashësitë (mm): 40-50-60-80-100-120-150

Scopri le caratteristiche

Prodotti correlati