ITAL TOP W.

ITAL TOP W.

Panel për mur mbajtës me izolues prej leshi shkëmbi.

Descrizione

Paneli Ital top W. për mur mbajtës me izolues prej leshi shkëmbi. Paneli, me fiksim jo të dukshëm, është i destinuar për ndërtimin industrial dhe tregtar dhe mund të montohet si vertikalisht ashtu edhe horizontalisht.

Profil i jashtëm: Special/me shufra/i lëmuar

Gjerësia e dobishme: 1.000 mm

Trashësitë (mm): 50-60-80-100-120-150

Scopri le caratteristiche

Prodotti correlati