ITALDOOR STD – PANEL PËR DYER ME RRESHTA

ITALDOOR STD – PANEL PËR DYER ME RRESHTA

Panel sanduiç me izolues prej shkume poliuretani i destinuar për përdorim në sektorin e dyerve të mëdha seksionale për përdorim industrial.

Category

Descrizione

Paneli sanduiç Italdoor std panel për dyer me rreshta me izolues prej shkume poliuretani i destinuar për përdorim në sektorin e dyerve të mëdha seksionale për përdorim industrial. Paneli, i përbërë nga dy suporte metalikë, ka një gjeometri të xhuntos me shirita të pandërprerë përforcuesë si shtesë opsionale, që mundësojnë një mbyllje rezistente dhe të gjatë.

Trashësitë (mm): 40 – 80

Profil i suportit të jashtëm: Me rreshta

Profil i suportit të brendshëm: Me rreshta

Scopri le caratteristiche

Prodotti correlati

No data was found