OMEGA ECO

OMEGA ECO

Llamarinë e valëzuar profil Omega e veshur me 1,5 cm poliuretan të zhveshur.

Descrizione

Llamarinë e valëzuar profil Omega e veshur me 1,5 cm poliuretan të zhveshur. Ky produkt, në krahasim me llamarinën e thjeshtë të valëzuar, ka një izolim më të mirë akustik, një ulje të fenomenit të kondensimit, një rezistencë më të madhe ndaj breshërit, mundësi për të krijuar çati të ngrohtë dhe të ventiluar dhe një rezistencë më të madhe ndaj shkeljes

Gjerësia e dobishme: 1.000 mm

Trashësia (mm): 15 mm

Suporte të jashtme: çelik, alumin, bakër

Pjesa e brendshme: poliuretan i zhveshur

Scopri le caratteristiche

Prodotti correlati