ITALCOPPO ECO

ITALCOPPO ECO

Llamarinë e valëzuar profil Italcoppo e veshur me 1,5 cm poliuretan të zhveshur.

Descrizione

ITALCOPPO ECO është një llamarinë e valëzuar profil Italcoppo e veshur me 1,5 cm poliuretan të zhveshur. Poliuretani i veshjes i jep llamarinës një fortësi më të madhe, duke e bërë mër të manovrueshme dhe të lehtë për tu montuar.

Italcoppo Eco, në krahasim me llamarinën e thjeshtë të valëzuar, ka një izolim më të mirë akustik, një ulje të fenomenit të kondensimit, një rezistencë më të madhe ndaj breshërit, mundësi për të krijuar çati të ngrohtë dhe të ventiluar dhe një rezistencë më të madhe ndaj shkeljes.

Italcoppo Eco garanton respektimin estetik të mjedisit falë impaktit të saj të vogël viziv. Italcoppo Eco është një fletë e koibentuar për mbulesa të ndërtesave rezidenciale, mbulesave industriale të sektorit agro-zooteknik dhe në ribërjen e e mbulesave që kanë detyrim të respektimit te peisazhit.

ITALCOPPO ECO, AVANTAZHET NË KRAHASIM ME NJË LLAMARINË TË VALËZUAR:

  • IZOLIM MË I MADH TERMIK – AKUSTIK
  • ULJE E FENOMENIT TË KONDENSIMIT
  • REZISTENCË ME E MADHE NDAJ BRESHËRIT
  • REZISTENCË DHE KAPACITET MBAJTËS
  • REZISTENCË MË E MADHE NDAJ SHKELJES

TRASHËSI TË DISPONUESHME PËR ITALCOPPO ECO

Gjerësia e dobishme: 1.000 mm

Trashësia (mm): 15 mm

Suporte të jashtme: çelik i lyer paraprakisht, alumin i lyer paraprakisht, bakër

Pjesa e brendshme: poliuretan i zhveshur

Versioni 1: 70/110 – Krahu i çatisë/krahu u ullukut

Versioni 2: 175/175 – Krahu i çatisë/krahu u ullukut

Scopri le caratteristiche