ITALDOOR EI

ITALDOOR EI

Category

Descrizione

Paneli sanduiç ITALDOOR EI për DYER seksionale garazhi për përdorim rezidencial, i përbërë nga dy suporte metalike me izolues prej shkume poliuretani të fortë me densitet të lartë.
Paneli sanduiç ITALDOOR EI ka një gjeometri kundër-dëmtimit domethënë të tillë që të evitojë shtypjen e gishtave në fazën e mbylljes dhe ka këto tre karakteristika kryesore:

  1. guarnicion që zëvendësohet
  2. i disponueshëm në dy versione: xhunto me shkallë dhe xhunto me shkallë të lirë
  3. me një strukturë: pjesa e brendshme dhe e jashtme e panelit janë të lidhura në mënyrë që të rritet fortësia dhe stabiliteti i përmasave të panelit.

Profil me suport të jashtëm: me shumë shufra, shufër qendrore, shufër asimetrike, e lëmuar jo e profilizuar, me dizenjo me kuti, me rreshta, V qendrore, V asimetrike, me suport MDF.

Profil me suport të brendshëm: me rreshta.

Trashësitë (mm): 40

Zbulo të gjitha karakteristikat teknike në ITALDOOR EI

Scopri le caratteristiche