Paneli me asorbim të zhurmës MEC W.A.

Paneli me asorbim të zhurmës MEC W.A.

Paneli me asorbim të zhurmës prej leshi shkëmbi MEC W.A. për mur mbajtës me izolues prej leshi shkëmbi me fiksim të dukshëm i destinuar për mbylljen apo për ndarjen me nevojën për të patur karakteristika të larta rezistence ndaj zjarrit, izolim ndaj zhurmës dhe asorbim të zhurmës.

Descrizione

Paneli me asorbim të zhurmës MEC W.A. është një panel për izolim akustik apo për asorbim të zhurmës prej leshi shkëmbi me fiksim të dukshëm i destinuar për mbylljen apo për ndarjen me nevojën për të patur karakteristika të larta rezistence ndaj zjarrit, izolim ndaj zhurmës dhe asorbim të zhurmës.

 

ProfilI: Me shufra/Special/I lëmuar

Suporti i brendshëm: me mikro vrima i lëmuar

Gjerësia e dobishme: 1.000 mm

Trashësitë (mm): 50-60-80-100-120-150-200

TABELA E ÇERTIFIKIMEVE TË PANELEVE ME IZOLIM AKUSTIK

 

Scopri le caratteristiche