ITALCOPPO

ITALCOPPO

Panel për mbulesë mbajtëse me izolues prej shkume poliuretani, i destinuar për mbulesat e ndërtesave civile dhe bujqësore me një pjerrësi minimale prej 13 %.

Descrizione

ITALCOPPO

Paneli i koibentuar me efekt tjegull ITALCOPPO është një panel izolues i koibentuar i zhvilluar për tu përdorur si mbulesë në ndërtimet civile, në sektorin agro-zooteknik dhe në ribërjen e mbulesave me detyrim të respektimit të peisazhit, me një pjerrësi minimale prej 13 %.

Gjeometria e tij rezulton e ngjashme me panelin e koibentuar klasik prej tjegulle dhe ofron një alternativë të shkëlqyer duke garantuar njëkohësisht shërbime të larta izolimi termik dhe akustik, karakteristika të garantuara nga koibentimi me shkumë poliuretani.

ITALCOPPO është në gjendje që të përmbushë normativat për detyrimet e respektimit të peisazhit dhe nevojën në rritje për kursim energjie, të bashkuara me një lehtësi ekstreme montimi dhe një aspekt të lartë estetik. ITALCOPPO është i realizuar me një veshje të dyfishtë metalike me llamarinë të jashtme prej çeliku të zinkuar të lyer paraprakisht apo prej alumini të lyer paraprakisht në versionin tjegull të kuqe apo me efektin tjegull antike.

Finitura e brendshme është e realizuar me çelik të zinkuar të lyer paraprakisht apo me çelik të zinkuar të lyer paraprakisht me efekt dru. Paneli mund të realizohet edhe në versionin me një llamarinë me rrëshirë xhami apo me alumin centozimal.

 

Gjerësia e dobishme: 1.000 mm

Trashësitë mesatare (mm): 53-68-105

Scopri le caratteristiche

Prodotti correlati