PERLINATO

PERLINATO

PERLINATO është një panel sanduiç me izolim me poliuretan.

Descrizione

PERLINATO është një panel sanduiç me izolim me poliuretan.

PERLINATO është një panel sanduiç me izolim me poliuretan.

Ngjyrosjet si dru apo me të bardhë përputhen në mënyrë perfekte me formën dhe me përdorimin e këtij paneli.

Gjerësia e dobishme: 1.000 mm

Trashësitë (mm): 40-50-60-80-100-120-150

Scopri le caratteristiche